Home » Visie

Visie

” Hoewel bij ieder het besef groeit dat men aan lichaamsbeweging moet doen om gezond te blijven, vindt slechts 1 op 20 mensen “zijn oplossing” in een fitnesscentrum. Deze fitnesscentra bieden nog steeds niet aan wat de potentiële klanten zoeken, of slagen er niet in de klanten te motiveren om hun fysieke activiteit vol te houden. Vaak wordt het fitnessen na enkele maanden een sleur en kan men moeilijk gemotiveerd blijven om te komen.

Daarnaast is “wellness” een groeiend begrip. Maar wat betekent “wellness” nu? Wat voor de één wellness is, betekent voor de ander dit juist helemaal niet. Eigenlijk streeft iedereen een wellnesslevensstijl na: iedereen wil er toch graag mooi, gezond en fit uitzien en zich vooral ook zo voelen?

Gezondheid, uiterlijk en zo lang mogelijk van het leven kunnen genieten met optimale lichamelijke mogelijkheden, wordt het streefdoel van een steeds groeiende groep mensen. Hieraan werken, maar eveneens zo weinig mogelijk tijd hieraan verliezen, wordt in onze “time-framed” maatschappij als dé oplossing bestempeld. En dat is net wat B-Well u aanbiedt!