Home » Geschiedenis

Geschiedenis

B-Well werd opgestart te Wilrijk in maart 2005 door Bram Timmerman (lic L.O.) en Kris Talboom(Grad. Kiné) die beiden reeds enkele jaren ervaring hadden in de fitnessbranche. Ze hebben samen hun ervaringen uitgewisseld en zijn tot de vaststelling gekomen dat ze allebei dezelfde toekomstvisie delen.

DSC00664

Als fitnessclub-managers kwamen ze tot de conclusie dat vele mensen de weg naar de fitnessclub niet vonden of meestal zeer snel weer afhaakten. Deze groep mensen (> 90%) voelen zich niet aangesproken door de fitnesscentra in de buurt of haken snel af door de “ tekorten” die grote en kleine fitnesscentra niet opvangen. Uit de duizenden gesprekken met fitnessbeoefenaars en de aanpak van verschillende grote en kleinere fitnessclubs werden de positieve zaken gebundeld om te komen tot het B-Well Personal Training Concept.

Na enige tijd bleek dat het concept succes had bij een grote groep mensen en dus ook in andere regio’s kon opgestart worden. Ondertussen kan je ook beroep doen op Bwell Personal Training in Tremelo, Keerbergen en Mechelen. In de studio in Tremelo zorgen Kris Talboom en Beike Rogiers voor een optimale klantenbelevening en brengen plezier, passie en sociale interactie in je fitnesstraining.

Voor meer info omtrent het B-Well Tremelo, Personal Training & Lifestyle Support kan u ons steeds contacteren via onze contactpagina of via kris@bwell.be