Home » Corporate fitness

Corporate fitness

B-Well beperkt zich niet tot training in onze studio’s, maar tevens verleggen we deze begeleiding buiten de grenzen van onze locatie.

  • Vele studies hebben aangetoond dat de productiviteit stijgt en het werkverzuim daalt indien de werknemers fit en gezond zijn.

Uit ervaring weten we dat heel wat bedrijven beschikken over trainingsapparaten die weinig of zelden worden gebruikt. Vooral fitnesstoestellen zoals een fiets, een loopband of een set gewichten worden aangekocht maar worden zelden gebruikt omdat men niet weet hoe deze toestellen op een correcte en doeltreffende manier te gebruiken.

Wij onderscheiden ons van de “traditionele fitnessclub” door naar u toe te komen. In een fitnessclub bent u na een korte begeleidingssessie aangewezen op uw eigen motivatie en doorzettingsvermogen om vast te houden aan uw trainingsritme. Met uw personal trainer hebt u steeds een ideale partner die u op het rechte pad houdt en altijd zorgt dat u het maximale uit uw training haalt.

Corporate fitness kan een belangrijke rol spelen in de strijd om de gezondheidskosten te doen dalen.

Het initiëren en onderhouden van beweegprogramma’s brengt uiteraard de nodige kosten mee, maar de kosten/baten analyse toont aan dat beweegprogramma’s economisch voordelig zijn. Door de samenwerking met een personal trainer op de werkvloer kan er binnen uw bedrijf specifieker en meer resultaat gericht gewerkt worden.

Wenst u een offerte op maat voor uw bedrijf neem dan contact met Kris via kris@bwell.be of 0478/301202

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)